Tietoa meistä

Tietoa meistä jA JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Kymin kerho ry sijaitsee Kuusankoskella osoitteessa Patosillantie 1 Kiinteistöosakeyhtiö Tallinmontun tiloissa. Rakennus on rakennettu 1928 ja se on museoviraston suojelema. Kerhotilat ovat kooltaan 600 m2 ja sijaitsevat rakennuksen 2.kerroksessa. Kymin kerho ry on perustettu vuonna 1935. Kerholla voivat kaikki halukkaat järjestää kokouksia, juhlia sekä muita tilaisuuksia. Tilojen varaaminen ja käyttö ei edellytä kerhon jäsenyyttä. Ravintolasaliin sopii kerrallaan aterioimaan 80 henkilöä. Kerholla on oma keittiö, jossa valmistetaan kerholla tarjottavat ateriat. Kerholla on suuri biljardisali, josta löytyy 1 Snooker-pöytä, 2 Pool-pöytää sekä 6 Kaisa-pöytää. Biljardin pelaaminen ei myöskään edellytä kerhon jäsenyyttä. Kerhoravintolassa on anniskeluoikeudet ja koko kerhon alue on anniskelualuetta. Piha-alueelta löytyy runsaasti paikoitustilaa.

 

Kerhon varsinaiseksi jäseneksi voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen hyväkäytöksinen henkilö. Hakemuksia löytyy kerholta. Hakemuksessa tulee olla vähintään yhden - kerhon hyvin tunteman - henkilön puolto. Hallitus käsittelee hakemukset kokouksessaan ja hyväksyy tai hylkää ne.

Varsinaiseksi jäseneksi tulee ilmoittautua hallituksen jäsenelle, joka tuo hakemuksen hallituksen päätettäväksi.

Jäseneksi liittyvä sitoutuu noudattamaan kerhon kulloinkin voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä.

Liittymismaksu on vuonna 2024 kaikilta 100,00 euroa ja jäsenmaksu 30,00 euroa / vuosi. Liittymisvuodelta ei jäsenmaksua peritä.

Jäseneksi hyväksytyillä on mahdollisuus kuitata korvausta vastaan kerhon ulko-oven avain.

Mikäli maksamatta jäänyttä maksua ei seuraavan vuoden jäsenmaksun perinnän yhteydessä takautuvasti makseta, tulkitaan kyseinen jäsen Kymin kerhosta eronneeksi. Tällöin on myös mahdollisesti kuitattu ulko-oven avain palautettava kerholle.